torsdag 12. desember 2013

Kokosfromasj - enklere juledessert får du ikke


Kokosfromasj, eller kokospudding, er nok blant de enklere dessertene man kan lage. Kun fire ingredienser, et par timer i kjøleskap + litt frukt så er du der. 

Til 6 personer 
4 ss sukker
125 g kokosmasse
6 plater gelatin
1 ts vaniljeekstrakt (kan sløyfes)
5 dl fløte

Fruktsaus
1 pakke frosne bringebær eller kirsebær
1/2 dl agavesirup/sukker/honning

Kok opp og avkjøl.

Visp fløten med sukker og ha i kokosmassen. Rør forsiktig inn gelatinplatene som først har ligget fem minutter i kaldt vann og deretter er løst opp i noen spiseskjeer med kokende vann. Ha over i porsjonsskåler eller i en større bolle og avkjøl i minist to timer.
Server med frukt, bærsaus eller bær i lake om du har det. Jeg synes kirsebær eller bringebær smaker godt til og noen liker et nøttedryss over. 


Like godt til jul som resten av året!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar