mandag 25. juli 2011

Asiatisk kylling- og scampigryte med fersk pasta


Det er denne retten jeg oftest spør mamma om å lage når jeg kommer hjem på besøk. Ja, jeg er snart 30, men ingenting er bedre enn "mors kjøttkaker". Salt, søtt, sterkt og krydret er mer enn hva til og med et kinderegg kan love. Her kommer alt i en utrolig smakfull pakke.


Til 6 personer
2 pakker fersk pasta
4 kyllingfileter i mindre biter
16 scampi
2 vårløk
1 boks cherrytomater


Dressing
10 ss peanøttolje
2 ss sesamolje
4 ss søt soyasaus
5 ss søt chilisaus
4 fedd finhakket hvitløk
2 lime (saften)
1 potte frisk koriander

Del kyllingbrystene i noen gode chunks, og stek dem. Stek scampiene uten skall. Kok pastaen. Bland dressingen. Og bland det hele sammen med grønnsakene. Strø over koriander. That's it. Utrolig, men sant.


Og så er det fint å servere med en god salat selvfølgelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar